Termékeink » Parketta » Szalagparketta »
Rendezési sorrend:
Jive bükk natur
Elegáns, modern és klasszikus stílushoz kiválóan alkalmazható szalagparketta.Több rétegből álló, minden elemében igazi fa.
9190 Ft-tól
Jive bükk trend
Érettebb hatást keltő kontúros mintázattal rendelkező szalagparketta. Természetes színhatás. 9 rétegű lakkal kezelt felülete tartós élettartamot biztosít.
8990 Ft-tól
Jive kőris classic lakkozott
Jellegzetes mintázatú és egyedi megjelenést kölcsönző szalagparketta.Az európai irodalomban gyakran fellelhetőek a kőrisfára való hivatkozások, mivel a görögök és rómaiak kemény fájukból lándzsát készítettek, a rómaiak mezőgazdasági szerszámok készítésére is felhasználták.Ez mutatja a fa igazi keménységét.
8590 Ft-tól
Jive kőris natur
Tiszta mintázatú világos színű szalagparketta.Az európai irodalomban gyakran fellelhetőek a kőrisfára való hivatkozások, mivel a görögök és rómaiak kemény fájukból lándzsát készítettek, a rómaiak mezőgazdasági szerszámok készítésére is felhasználták.
8890 Ft-tól
Jive tölgy antik
rusztikus hatást keltő szalagparketta.A tölgy szinte minden európai kultúrában jelentős szerepet kapott, mint az istenek fája. Kiváltképp tisztelték az ógörögök, az etruszkok, a germánok, a kelták, a skandináv népek és a poroszok. Észak-Görögországban Dodona tölgyfája volt a legrégibb hellén orákulum, ahol a papok a lombok susogásából vélték kihallani a jövőt. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is. Az erdészek hagyományos jelképe az erdészcsillag, amelynek eredete a tölgy sokszor öt levelű, csillagot formázó csemetéje.
9490 Ft-tól
Jive tölgy natur
Hagyományos parketta minta. A tölgy szinte minden európai kultúrában jelentős szerepet kapott, mint az istenek fája. Kiváltképp tisztelték az ógörögök, az etruszkok, a germánok, a kelták, a skandináv népek és a poroszok. Észak-Görögországban Dodona tölgyfája volt a legrégibb hellén orákulum, ahol a papok a lombok susogásából vélték kihallani a jövőt. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is. Az erdészek hagyományos jelképe az erdészcsillag, amelynek eredete a tölgy sokszor öt levelű, csillagot formázó csemetéje.
8240 Ft-tól
Áruház: Leguan
Felhasználói név
Jelszó


A kosár tartalma:
Kedvencek:
Kedvezményeim:
Hirdetés:
Leguan Burkolatok Kft. MAXCity 2045. Törökbálint, Tópark u. 1/a Tel.: 23/418-197 E-mail: info@leguanburkolat.hu
© Leguan Exclusive Minden jog fenntartva