Termékeink » Parketta » Szalagparketta »
Rendezési sorrend:
Jive bükk natur
Elegáns, modern és klasszikus stílushoz kiválóan alkalmazható szalagparketta.Több rétegből álló, minden elemében igazi fa.
7390 Ft-tól
Jive bükk trend
Érettebb hatást keltő kontúros mintázattal rendelkező szalagparketta. Természetes színhatás. 9 rétegű lakkal kezelt felülete tartós élettartamot biztosít.
6290 Ft-tól
Jive cser antique
Egy különleges technológiával felületkezelt unikumnak számító szalagparketta.
Természetes színhatás.
6940 Ft-tól
Jive cser natur
Klasszikus mintázatú vöröses hatású szalagparketta. A fa természetes csersav tartalma határozza meg a minta erősségét.
8790 Ft-tól
Jive kőris classic lakkozott
Jellegzetes mintázatú és egyedi megjelenést kölcsönző szalagparketta.Az európai irodalomban gyakran fellelhetőek a kőrisfára való hivatkozások, mivel a görögök és rómaiak kemény fájukból lándzsát készítettek, a rómaiak mezőgazdasági szerszámok készítésére is felhasználták.Ez mutatja a fa igazi keménységét.
6790 Ft-tól
Jive kőris natur
tiszta mintázatú világos színű szalagparketta.Az európai irodalomban gyakran fellelhetőek a kőrisfára való hivatkozások, mivel a görögök és rómaiak kemény fájukból lándzsát készítettek, a rómaiak mezőgazdasági szerszámok készítésére is felhasználták.
7590 Ft-tól
Jive mahagóni exelent natur
Elegáns és meleg színe optimális lehet minden lakás számára.Jellemzően vöröses színű, homogén szerkezetű, középlágy – középkemény, nagyon jól megmunkálható, dekoratív faanyag.Nem reped, nem vetemedik. Felhasználás közbeni stabilitása jó.Kiválóan csiszolható, lakkozható, kis pórustömítést igényel.Gomba- és rovarálló, időjárásálló.
10640 Ft-tól
Jive tölgy antik
rusztikus hatást keltő szalagparketta.A tölgy szinte minden európai kultúrában jelentős szerepet kapott, mint az istenek fája. Kiváltképp tisztelték az ógörögök, az etruszkok, a germánok, a kelták, a skandináv népek és a poroszok. Észak-Görögországban Dodona tölgyfája volt a legrégibb hellén orákulum, ahol a papok a lombok susogásából vélték kihallani a jövőt. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is. Az erdészek hagyományos jelképe az erdészcsillag, amelynek eredete a tölgy sokszor öt levelű, csillagot formázó csemetéje.
6690 Ft-tól
Jive tölgy natur
Hagyományos parketta minta.A tölgy szinte minden európai kultúrában jelentős szerepet kapott, mint az istenek fája. Kiváltképp tisztelték az ógörögök, az etruszkok, a germánok, a kelták, a skandináv népek és a poroszok. Észak-Görögországban Dodona tölgyfája volt a legrégibb hellén orákulum, ahol a papok a lombok susogásából vélték kihallani a jövőt. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is. Az erdészek hagyományos jelképe az erdészcsillag, amelynek eredete a tölgy sokszor öt levelű, csillagot formázó csemetéje.
8240 Ft-tól
Jive trend tölgy silky
A Tölgy szalagparketták új Jive családjából származik ez a markáns mintázatú silky tölgy. 9 rétegű lakkal kezelt felülete hosszú élettartamot kölcsönöz.
8340 Ft-tól
Viking cser fehér lakk
Kefézett felületű szalagparketta, mely fehér lakk kezelést kapott.
8590 Ft-tól
Viking cser fekete lakk
A cserfa a tölgyek családjába tartozó fafajta. Nem tartozik a nemes fák közzé. Viszonylag hamar eléri a kivágási idejét, ami 80-90 év. Vöröses alapszíne lehetővé teszi minden stílushoz való idomulását.
0 Ft-tól
Viking kőris fehér lakk
Világos hatású parketta minta.
7590 Ft-tól
Viking kőris fekete lakk
Különleges felületű szalagparketta 7 réteg lakkal.
8590 Ft-tól
Viking merbau fehér lakk
különleges matt, kefézett felületü.
11690 Ft-tól
Viking merbau fekete lakk
Minden igénynek megfelelő határozott vonalakkal és színnel rendelkező szalagparketta
11090 Ft-tól
Áruház: Leguan
Felhasználói név
Jelszó


A kosár tartalma:
Kedvencek:
Kedvezményeim:
Hirdetés:
Leguan Burkolatok Kft. MAXCity 2045. Törökbálint, Tópark u. 1/a Tel.: 23/418-197 E-mail: info@leguanburkolat.hu
© Leguan Exclusive Minden jog fenntartva