Termékeink » Parketta »
Laminált padló
Lakossági és közületi felhasználásra alkalmas laminált padlóink választékát itt találja!A laminált padlólapok általában ragasztás nélkül lerakható Billenő Click rendszerben kaphatóak. Lerakásukhoz száraz, szilárd aljzat szükséges, amely lehet simított, aljzatkiegyenlített beton, vagy régi burkolat. Padlószőnyeg esetén a szőnyeget ajánlott felszedetni, mert a porallergiára érzékenyek csak így vehetik elejét a porképződésnek. A szőnyegre fektetett padló ugyanis a szegélyek mentén továbbra is pumpálni fogja a port, mivel ingadozó vastagsága miatt megnő a padló használat közbeni mozgása. A laminált padló garancia ideje is változó; ez lehet 5-30 év, amely életbe lépéséhez szükséges a szakkereskedésben átvett garancialevél.
 
Szalagparketta
Természetes fából A Grabo jive szalagparketta felületét hét rétegben lakkozzuk magas minőségű, UV fényre keményedő akril lakkal. Az általunk használt lakk a legszigorúbb svéd környezetvédelmi előírások betartásával készült, és a kikeményítése közben nincsenek felszabaduló oldószergőzök, így a lakk mind gyártása, mind felhasználása közben megfelel a természetért aggódó emberek elvárásainak. Az alkalmazott lakk selymes fényével kiemeli a fa rajzolatát, színét, miközben maximálisan ellenáll az igénybevételeknek
 
Egzotikus-fapadló
Az egzotikus fapadlók minden otthonban megállják a helyüket. Megfelelnek minden elvárásnak: Strapabíróak, Könnyen karbantarthatóak, esztétikusak és környezetvédelmi szempontból is ideálisak.
 
Kiegészítők
Laminált padlóhoz és parkettához való kiegészítőink választékát itt találja!
 
Áruház: Leguan
Felhasználói név
Jelszó


A kosár tartalma:
Kedvencek:
Kedvezményeim:
Hirdetés:
Leguan Burkolatok Kft. MAXCity 2045. Törökbálint, Tópark u. 1/a Tel.: 23/418-197 E-mail: info@leguanburkolat.hu
© Leguan Exclusive Minden jog fenntartva