Nyomtatható verzió

Arc-tex Kft.

Szőnyegszalon - Szebbet otthonra a családnak!

A Kínába is eljutó műszaki szakember fia a család teljes vagyonát kockáztatva, a főiskolát otthagyva 1993-ban Nyíregyházán belevágott a Szőnyegszalon (akkor még Szőnyegország) projektbe. Valahogy így kezdődött.

Később aztán a diploma is meglett, mert "Fiam! Úgy látszik nekünk nem úszott el a házunk, neked se ússzon el a diplomád. Sose lehet tudni. Nem árt az, ha megvan." - mondta az édesanya a sokat tapasztalt ember bölcsességével. Így aztán megmaradt a ház is, lett diploma is, és munkája, jövedelme is Nyíregyházán egyre több embernek.

Napjainkban a kiskereskedelmi tevékenység mellett a keleti országrész 54 városában látjuk el viszonteladó partnereinket, exkluzív kézi csomózású szőnyeg, gépi készítésű szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg, parketta, laminált padló, függöny és lakástextil kínálatunkból.

Megoldást kínálunk Önnek az egyszerű anyagoktól kezdve a luxustermékekig. Minden stílusbeli igényt ki tudunk szolgálni. Termékeink nagy részét állandó raktárkészletből azonnal tudjuk biztosítani. Megoldásaink a lakóházaktól, a szállodákon át, a hatalmas közintézményekig elismerő pillantásokat csalnak a vendégek arcára.

2004-től a világ egyik legnagyobb kézi csomózású szőnyeg importőreként az L. Wissenbach & Co. Magyarországi képviseletét látjuk el.

1997-től a világ meghatározó hidegburkolat gyártója, az Imola Ceramica hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk.

A JOOP! LIVING világmárka a lakásbelső világát mutatja be, mely garancia a minőségre és az eleganciára. A kollekció hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk.

Megalakulásunk óta együttműködő partnerünk a P-Floor Kft. A Leguan csoportban együttműködve, a két vállalkozás viszonteladói hálózatában Ön az egész ország területén megtalálja termékeinket.

Keresse megoldásainkat, ahol Önhöz a legközelebb!
  • A Szőnyegszalon egy mosollyal és lakberendezési termékekkel várja Önt!
Áruház: Leguan
Felhasználói név
Jelszó


A kosár tartalma:
Kedvencek:
Kedvezményeim:
Hirdetés:
Leguan Burkolatok Kft. MAXCity 2045. Törökbálint, Tópark u. 1/a Tel.: 23/418-197 E-mail: info@leguanburkolat.hu
© Leguan Exclusive Minden jog fenntartva